Decembermøde i Ubuntudanmark

, ,

Så er der igen møde for alle interesserede Ubuntubrugere. Det foregår som sædvanlig på vores irc-kanal på freenode: #ubuntu-dk-moede. Desværre har de sidste par møder ikke været ret velbesøgte – lidt en skam, for det er her vi diskuterer tingene og træffer beslutning om, hvilke aktiviteter der står for døren. Så vi vil gerne opfordre til at man møder op på kanalen på mandag aften d. 12. december kl 20.00 til 21.00 og tager del i demokratiet. Dagsordenen finder du på http://loco.ubuntu.com/meetings/ubuntu-dk/301/detail/ – og som du kan se er det bl.a. på tide at begynde planlægningen af aktiviteterne i forbindelse med udgivelsen af Ubuntus næste LTS – 12.04 Precise Pangolin. Men også fremtiden for vores Ubuntuskole på lernid er på programmet.

Og der er stadig plads til flere punkter, hvis der er noget du mener vi skal snakke om. Har du noget, så skriv det ind i denne tråd: https://ubuntudanmark.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=15245

Don’t be a stranger!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *