Nu skal ubuntudanmark-dk have fornyet godkendelse


Med regelmæssige mellemrum bliver de lokale ubuntu-fællesskaber taget op til overvejelse som godkendte teams med de fordele som det nu medfører. Det kræver at der er et rimeligt dokumenteret aktivitetsniveau med hensyn til udbredelsen af Ubuntu.

Den 22. juni i år gælder det igen ubuntudanmark-dk. I den anledning har jeg som foreningens loco-kontakt skrevet et udkast til den rapport som kommer til at danne grundlaget for gennemsynet af vores arbejde for sagen. Den har været taget op på et bestyrelsesmøde mandag aften d. 23. maj, og følger nedenfor. De øvrige bestyrelsesmedlemmer har lovet at komme med kompletteringer inden rapporten skal indsendes.

Og jeg vil gerne opfordre alle, der har kendskab til Ubunturelaterede aktiviteter som ikke er nævnt om at komme med fakta om dem (datoer, steder, og allerhelst også links) i kommentarer til denne artikel.
Du kan læse rapporten på ved at følge dette link


8 svar til “Nu skal ubuntudanmark-dk have fornyet godkendelse”

 1. cag Avatar

  Angående aktiviteterne i Århus, så kan man præcisere, at der er møde
  hver anden torsdag fra 17-19, og at OSAA er et hackerspace. Disse møder
  begyndte i november 2009, men har først fået deres nuværende form (17-19
  torsdag i lige uger) fra september 2010.

  Man kan også nævne vores release-arrangement i Storcenter Nord, hvor ca.
  15 mennesker delte ca. 120 CD’er ud og talte med en masse mennesker:

  http://martinpihl.dk/blog/handing-out-ubuntu-cds

  … med efterfølgende fejring i OSAA.

 2. cag Avatar

  OSAAs hjemmeside: http://osaa.dk

 3. laoshi Avatar
  laoshi

  Tak for input! Der er også kommet mere via hjemmesiden og mailinglisten – det bliver redigeret ind efterhånden som det kommer – så hold også gerne øje med den reviderede tekst

 4. laoshi Avatar
  laoshi

  Tak for oplysningen, som nu er redigeret ind.
  I øvrigt ligger rapporten nu – i næsten færdig form på
  https://wiki.ubuntu.com/DanishTeam/RepprovalApplication2011

 5. laoshi Avatar
  laoshi

  Det ser nu sådan ud, at vores fornyede godkendelse skal tages op på næste loco-council møde. Det foregår tirsdag d. 21. juni kl. 20 UTC (dvs. kl. 22 dansk sommertid) på irc.freenode.net på kanalen #ubuntu-meeting. Man er velkommen til at deltage.

 6. laoshi Avatar
  laoshi

  Rapporten er nu opdateret – inklusive Aarhus-afdelingens NEXT-initiativ. Der kommer ikke yderligere ændringer af rapporten, da den skal behandles på mødet med LoCoCouncil i morgen aften. Hvis I vil være med til at se, hvordan det foregår, så log på #ubuntu-meeting på irc.freenode.net 21. juni kl. 22 dansk sommertid.

 7. laoshi Avatar
  laoshi

  Så er LoCo Council-mødet afholdt – og som I kan se i en nyere artikel her på siden, så havde vi en spændende aften, som sluttede med et godt resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *