Hvad synes du om Ubuntu?


Forhåbentlig godt! Men der kan jo altid være ting som kunne være bedre. Nogle Ubuntu-udviklere har derfor lavet et kort spørgeskema for at få så bred feedback som muligt. Det vil vi gerne opfordre alle Ubuntu-brugere til at bruge 5 minutter på at udfylde (og det tager faktisk ikke mere). Udfyld det gerne, uanset om du er tilfreds eller utilfreds, eller har problemer med enkelte dele af Ubuntu. Spørgsmålene handler meget om brugervenlighed, og ud over de faste svarmuligheder er der mulighed for at tilføje egne kommentarer.

Skemaet er på engelsk, men er rimelig enkelt at forstå.

Du finder det her – og udfylder du det kan du hjælpe med til at gøre kommende udgaver af Ubuntu endnu bedre.


2 svar til “Hvad synes du om Ubuntu?”

 1. Kurt Ager Avatar
  Kurt Ager

  Ubuntu har siden 8.04 kørt perfekt på min lenovo R61e og været dejlig at arbejde med. Produktet er løbende blevet lettere at sætte op.

  Med 11.04 mener jeg dog, at der er sket et stort tilbageskridt, opgradering gik ikke perfekt, der er nogle systemfejl, det nye unity-look er uoverskueligt og mit system kører ulidelig langsomt.

 2. laoshi Avatar
  laoshi

  Hej Kurt – har du også besvaret undersøgelsen på den side jeg henviser til? Ellers synes jeg du skulle tage at gøre det – jo mere input til udviklerne, jo bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *