Møde i Ubuntu Århus torsdag den 18. november


Igen byder vi velkommen til alle i Århus og omegn, der har lyst til at høre om og arbejde med Ubuntu.

Ved sidste møde fortalte Martin Pihl om Unity, det nye brugerinterface i Ubuntu, der hænger sammen med en generel bestræbelse på at forbedre brugeroplevelsen, så den (helt seriøst) bliver mindst lige så god som på en Mac.

Efter foredraget blev det klart, at der var interesse for at have en lille gruppe, der arbejdede med usability og dermed også med test af det nye interface, og vi blev vi enige om at nedsætte følgende tre arbejdsgrupper til kommende møder:

  • Usability og brugervenlighed – test med udgangspunkt i Unity og Ayatana-projektet.
  • Marketing – spred ordet om Ubuntu, ræk ud til andre og hjælp dem med at få Ubuntu og anden fri software på computeren, hvis de har lyst.
  • Nybegyndere – folk, der synes de har brug for hjælp til at komme ordentligt i gang med systemet, sætter sig sammen i et hjørne og udveksler erfaringer.

Til mødet den 18. november vil vi prøve at se, hvad vi kan nå af disse ting, men eftersom vi den 20. har et arrangement med  uddeling af CD’er i Storcenter Nord, Århus Nord, hvor vi som ved et lignende arrangement sidste år vil uddele Ubuntu-CD’er til forbipasserende og demoe systemet på medbragte computere for at markere udgivelsen af Ubuntu 10.10 i oktober, er det nok noget, vi vil komme til at tale en del om. Hvis du selv vil kigge forbi, foregår det altså i

Storcenter Nord, 8200 Århus N

Lørdag d. 20. november kl. 10-16

Efter uddelingen tager folk ud i Open Space Aarhus og hygger sig og spiser og drikker, som de nu har lyst til.

Mødet torsdag d. 18. vil altså nok komme til at stå en hel del i dette arrangements tegn.

I øvrigt er programmet, torsdag den 18. november kl. 17-19 i Open Space Århus:

  • Hej og navnerunde
  • Oplæg/workshop om håndtering af fejlrapporter, især triaging, i Ubuntu – som også vil komme ind på test.
  • Arbejde i grupperne.

Find vej til os her

Ubuntu Aarhus holder møde torsdag i lige uger kl. 17-19 (eller til man ikke gider mere), og det er altid gratis og åbent for alle interesserede og folk med brug for teknisk hjælp.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *