Foredrag om Unity


November måneds første aften i Ubuntu Århus nærmere sig nu, og vi inviterer derfor alle Ubuntu-interesserede til en spændende aften.

Torsdag den 4. november kl. 17-19 byder vi velkommen alle jer, der interesserer sig for Ubuntu, vil høre mere om det, eller har brug for hjælp.

Aftenen starter med et foredrag om Unity af Martin Pihl. Unity er det nye interface/skrivebordsmiljø, som netbook versionen af Ubuntu kommer med. Men mere vigtigt er det for kort tid siden annonceret, at Unity også bliver standard på den almindelige Ubuntu desktop udgave fra og med Ubuntu 11.04, der udkommer i april 2011.

Martin Pihl vil fortælle lidt om baggrunden for Unity på netbook versionen, samt hvad der kommer til at ske med Unity på desktop versionen fra april 2011. Beslutningen om Unity har ikke overraskende givet mange forskellige reaktioner, og bryder bl.a. med et mangeårigt samarbejde med Gnome, et af de vigtigste open source projekter, der udgør Ubuntu. Læs mere om Unity i 11.04 her.

Efter foredraget vil de som har lyst og interesserede arbejde videre i grupper, herunder især at arrangere en kommende CD-uddeling samt diverse teknisk arbejde.

Find vej til os her

Ubuntu Aarhus holder møde torsdag i lige uger kl. 17-19 (eller til man ikke gider mere), og det er altid gratis og åbent for alle interesserede og folk med brug for teknisk hjælp


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *