København

Hvad er Ubuntu København?

Ubuntu København er stedet hvor alle, nye som gamle, Ubuntubrugere fra hovedstadsområdet mødes om en fælles interesse, nemlig Ubuntu.

Ved alle vores arrangementer og aktiviteter er man selvfølgelig altid velkommen til at dukke op og få en snak om Ubuntu, hjælp til at installere eller support hvis man har af problemer af den ene eller anden art.

Globla Jam og Release Parties

Ubuntu udkommer hvert halve år med en ny udgave, og i den forbindelse mødes vi af og til en måned før udgivelsen og deltager i det internationale Global Jam. Global Jam er en mulighed for at mødes og hjælpe med at få de sidste oversættelser på plads, finde de sidste bugs i den nye Ubuntu, teste installationsprocedurer og generelt hygge om Ubuntu. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i Global Jam ud over en interesse for Ubuntu. Der er opgaver der kan løses af enhver, og der vil være rutinerede folk der brænder for at lære fra sig og hjælpe folk i gang med arbejdet.

Ved udgivelserne af Ubuntu kan vi godt lide at mødes og fejre denne.

Formen svinger fra gang til gang, fra et hyggeligt møde på en café, større arrangementer med oplæg og foredrag til deciderede reklamefremstød med uddeling af cd’er i storcentre, på banegårde og lignende.