Møde i Ubuntu Århus 16. december – demo af Internet streaming radio med IceCast


Torsdag den 16. december byder vi velkommen til årets sidste Ubuntu-møde i Open Space Aarhus’ lokaler på Bryggervej 30 i Risskov.

Program:

Efter en navnerunde vil Martin Agerskov præsentere en demo af Internet streaming radio med IceCast – hvilket vil vise de fremmødte, hvordan de kan lave deres egen Internetradio med Ubuntu og fri software.

Efter oplægget er der som sædvanlig arbejde i arbejdsgrupperne, som p.t. er:

  • Hjælp hinanden – folk sidder og hjælper hinanden med tekniske problemer og forsøger at finde løsninger. Nybegyndere er meget velkomne!
  • Usability – vi snakker om, hvilke scenarier man kunne udtænke til at afprøve brugervenligheden af det nye Unity-baserede brugerinterface til Ubuntu 11.04.
  • Marketing – hvordan får vi budskabet om Ubuntu og alt, hvad det kan, ud til så mange mennesker som muligt. Det mest konkrete og vellykede initiativ har indtil nu været CD-uddelingen i Storcenter Nord den 20. november.

Find vej til os her

Ubuntu Aarhus holder møde torsdag i lige uger kl. 17-19 (eller til man ikke gider mere), og det er altid gratis og åbent for alle interesserede og folk med brug for teknisk hjælp


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *