God dag i Storcenter Nord for Ubuntu Danmark


Som tidligere fortalt var vi i Storcenter Nord i lørdags, og det var en rigtig hyggelig dag sammen med andre Ubuntu-folk, og en spændende dag med masser af CD-uddeling og interesserede mennesker.

Vi fik delt cirka 120 CD’er ud, og fik talt med rigtig mange mennesker.

Efter vi var færdig, tog vi til OSAAs lokaler, hvor vi evaluerede på dagen, fik pizza og en lille velfortjent øl.

Vi var alle enige om, at det gentager vi igen til maj, når Ubuntu 11.04 er udkommet, og næste gang gør vi det endnu bedre.

Ubuntu Århus, og de fleste der deltog, består i høj grad af “nye” ubuntu-folk, og derfor var arrangementet en lejlighed til at lære hinanden at kende. Og det er en glimrende måde at hjælpe til på, hvis man ikke synes man er god nok til at hjælpe med det tekniske.

Næste gang vi mødes i Ubuntu Århus er torsdag den 2. december kl. 17-19, hvor vi sikkert får besøg af en masse af de personer, vi mødte i storcentret. Vi får derfor brug for folk, som vil hjælpe med installation, tekniske problemer og spørgsmål i al almindelighed. Alle kan hjælpe 🙂

Desuden kigger vi nærmere på test af Unity. Vi har fået mails fra Ubuntus design hold (Ayatana), om hvordan vi bedst hjælper dem med at teste, og det vil vi snakke mere om.

Se billeder fra Storcenter Nord på Carsten Aggers og Martin Pihls blogs.


Ét svar til “God dag i Storcenter Nord for Ubuntu Danmark”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *