Ubuntu-møde i Århus torsdag den 23. september


I torsdags fik vi skudt gang i Ubuntu Community Day igen i Århus i vores egne lokaler, som vi også afholdte sidste efterår og vinter.

Der dukkede ikke så mange op, som vi havde forventet og som sidste gang, men det vil helt sikkert ændre sig de kommende gange.

Vi holder UCD igen på torsdag kl. 17-19 (eller hvor lang tid folk har lyst til at være der), hvor alle vi der interesserer os for Ubuntu, mødes og leger/arbejder med det. Nogen vil bare “hacke” ubuntu, andre vbil gerne arbejde med bugs, og så er vi nogen, der fokuserer vores kræfter på at stable UCD og andre events på benene.

Kort fortalt er der noget at give sig til for enhver, UANSET hvilket teknisk niveau, man er på, og hvor meget man kender Ubuntu. Så tag og om forbi til UCD og vær med til at have det sjovt omkring Ubuntu.

Har du brug for hjælp til Ubuntu, eller kender du nogen, som har brug for hjælp til at installere det, så kom forbi på torsdag.

På torsdag vil der være følgende oplæg for de, som er interesseret:

  • Fremvisning af den nye Ubuntu 10.10 Netbook Edition (BETA version) med helt nyt interface
  • Carsten Agger fortæller om det danske Ubuntu community
  • Markedsføring: Hvordan kommer vi ud til flere med budskabet om Ubuntu (og UCD)

Desuden vil arbejdet fra forrige torsdag blive fremlagt. En folder om UCD er lavet samt opslag til skoler, og vi skal kigge på, hvordan vi sørger for, at nye medlemmer bliver ordentligt introduceret til UCD.

Og så vil der sikkert blive kigget og snakket grundigt om den nye Ubuntu 10.10, der udkommer i en endelig version den 10. oktober.

Kig forbi Ubuntu Community Day i Århus torsdag den 23. september kl. 17-19 på Bryggervej 30, 8240 Risskov!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *