3. februar: UCD på Hovedbiblioteket i Århus


Som også annonceret her:

UBUNTU COMMUNITY-DAG I ÅRHUS
Onsdag den 3. februar kl. 19-21 i mødelokale B på Hovedbiblioteket i Århus

Endnu engang håber vi at se alle interesserede til månedens Ubuntu Community Day, hvor vi mødes om at bidrage til Ubuntu-projektet efter bedste evne, overveje hvad vi kan gøre for at hjælpe Ubuntu med at komme ud til endnu flere tilfredse brugere, og i det hele taget laver lige præcis, hvad vi har lyst til og synes er sjovt.

Vi vil blandt andet kigge på, hvordan vi hjælper Ubuntu-udviklerne ved at sortere i de mange bugs, som hver dag meldes ind. Andre vil koncentrere sig om forskellige former for marketingsarbejde, blandt andet vil en gruppe forsøge at arbejde med at lave et arrangement om Ubuntu.

Desuden vil vi gerne opfordre ØJLUG og andre Linux/Open Source interesserede til møde op, og være med til at sparke noget i gang i Østjylland, som ikke nødvendigvis er Ubuntu-specifikt.

Har man noget særligt man gerne vil lave omkring Ubuntu som ikke er nævnt herover, så kom forbi så finder vi ud af noget.

Så mød op den 3. februar kl. 19 på hovedbiblioteket og vær med til at holde gang i Ubuntu-aktiviteterne i Århus! 🙂

Medbring din bærbare – der er trådløst netværk til rådighed. Hvis du har lånerkort til biblioteket kan du logge ind med lånerkort-nummer og pinkode, og hvis nogen ikke har, sætter vi en af de andre maskiner op til at dele netværket.

Det er en fordel, hvis du har en konto på Launchpad, som bruges til at holde styr på Ubuntu-projekterne.

Med venlig hilsen
Martin Pihl
Carsten Agger


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *