Tilmeld dig Foreningen af Danske Ubuntubrugere


Søndag den 7. september stiftede en gruppe danske ubuntubrugere Foreningen af Danske Ubuntubrugere.

Foreningen har to primære formål: Nemlig at virke fremmende for udbredelsen af brugen af Ubuntu i Danmark, og at virke som en samlende enhed for alle dem, som er aktive bidragsydere til Ubuntu. I vedtægterne står der bl.a.:

Foreningens primære virke skal være at støtte aktiviteter, som fremmer brugen af Ubuntu. Foreningen kan vælge blot at støtte sådanne aktiviteter eller selv medvirke eller skabe aktiviteterne. Foreningens midler skal benyttes til at understøtte disse formål.
Det er ikke et krav at være medlem af foreningen for at hjælpe til med oversættelse, support, dokumentation, bug triaging, testing og andet, for at få indflydelse og medbestemmelse i det aktive Ubuntu miljø. Enhver kan søge indflydelse og deltage i afstemninger på mailinglisten og til IRC møderne.

Men et medlemsskab giver det danske Ubuntu community større tyngde og vægt, og giver de danske ubuntubrugere en højere og tydeligere stemme i det danske IT-landskab. Det kan godt være, at vi ikke har pengene, men vi har menneskene.

Hvis man vil være medlem, skal man gøre følgende:

1) Opret en konto på Launchpad (https://launchpad.net/).
2) Underskriv Ubuntus Code of Conduct / Adfærdskodeks. (Se https://wiki.ubuntu.com/DanishTeam/Forening/Indmeldelse for detaljer).
3) Indbetal 50 kr. på konto 0400 – 4014554950 med klar markering af Launhpad id.
4) Tilmeld dig evt vores mailingliste, så du får annonceringer, og kan følge eventuelle diskussioner: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-dk

De 50 kr. dækker kontingent for resten af 2008. Fra starten af 2009 vil vi opkræve 100 kr pr. år, som besluttet på den stiftende generalforsamling. Vi har et lavt årligt kontingent, og opfordrer derfor til, at man frivilligt donerer et højere beløb.

Passive medlemsskaber er selvfølgelig værdssat, men hvis du har lyst til at blive et aktivt medlem af community’et, uanset om det er med oversættelse eller rettelse af bugs, så kontakt os gerne på mailinglisten eller vores IRC-kanal. Hjælp til nye brugere her på forummet, er også prissat.

Ubuntu er åbent og frit, og ejes af os alle. Så med dit bidrag sætter du dit fingeraftryk på systemet!

Er der problemer med tilmeldingen, så kontakt os gerne på forummet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *