problem med inst. går kold i configuring network interfaces

Her kan du få hjælp til installationen af Ubuntu.
eeemil
Indlæg: 13
Tilmeldt: 26. nov 2006, 17:54

problem med inst. går kold i configuring network interfaces

Indlægaf eeemil » 11. jul 2007, 13:00

ja jeg er ved at installere ubuntu 7,4... men hver gang jeg booter op og vælger install går den kold når den skriver "configuring network interfaces" nogen der kan forklare/hjælpe med det?

tbresson
Indlæg: 358
Tilmeldt: 12. apr 2007, 08:39

problem med inst. går kold i configuring network interfaces

Indlægaf tbresson » 11. jul 2007, 13:40

Prøv at installere uden at du har noget stik sidende i.

eeemil
Indlæg: 13
Tilmeldt: 26. nov 2006, 17:54

problem med inst. går kold i configuring network interfaces

Indlægaf eeemil » 11. jul 2007, 15:46

tbresson skrev:Prøv at installere uden at du har noget stik sidende i.


har prøvet både med og uden, samme fejl.
har så installeret version 6,10 nu og den virker fint.
har også tjekket cd'en for fejl og der var ikke noget.

blashyrkh
Indlæg: 14
Tilmeldt: 19. feb 2007, 16:46
Geografisk sted: Korsør

Burde virke

Indlægaf blashyrkh » 8. aug 2007, 03:58

Jeg havde også dette lille problem, brugte et par dage til at finde løsningen til at løse det, men nu virker det fint.

I terminalen skrives:

Kode: Vælg alt

sudo update-rc.d -f networking remove


Løsningen kan findes her, hvor man også kan se hvordan man kan re-enable hvis man fortryder.
There are no stupid questions, just stupid people.

Tilbage til "Installation"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Brandwatch [Crawler] og 0 gæster