FAIR søger folk i Århus

Bidrag til Projektet Ubuntu - her koordinerer vi noget af arbejdet.
Pihl
Indlæg: 1045
Tilmeldt: 13. sep 2006, 15:35
IRC nickname: mpih
Geografisk sted: Århus

FAIR søger folk i Århus

Indlæg af Pihl »

I Århus er FAIR Danmark i samarbejde med Seniorer Uden Grænser pt i gang med at klargøre brugte PC'ere, så de kan sendes til Afrika, hvor de er som nye. Vi er i gang med at rigge alt udstyret til, og at få det særlige program til registrering af hardware og sletning af data til at køre.

Vi har nogle problemer, som vi godt kunne ønske os yderliger hjælp til, så vi kan få sat maskineriet op.

Vi har klargjort serveren med Debian Etch, og installeret det norsk-udviklede program FCRS, som registrerer hardwaren på klientmaskinen igennem com forbindelsen, og efterfølgende foretager en total sletning af alt data på harddiskene.

Alt kører fint på serveren, vi forbinder maskinerne, og booter klientmaskinen op med floppy med et særligt linux image beregnet til formålet. Men under boot bliver vi mødt af fejlbeskeder, som fortæller os om en manglende com forbindelse.

BIOS er checket, og com kommunikation er tilladt, og i Debian ser det også ud til, at com portene står som de skal.

Vi mangler derfor nogle folk, der elsker at rode med hardware og få ting til at virke, og som har lyst til en udfordring: Nemlig at få gang i disse maskiner, så vi kan begynde at klargøre PC’erne for alvor, så vi kan få dem sendt afsted.

Derfor: Hvis man har lyst til at hjælpe med dette projekt, og har tid en eftermiddag eller weekenddag, hører vi meget gerne fra dig
:)