Lydproblem, Digital Stereo (IEC958) udgang ...

Forum for support til grafik og lydkort.
Dan Hansen
Indlæg: 475
Tilmeldt: 1. dec 2013, 15:37
Geografisk sted: Eidsvoll / Norge

Lydproblem, Digital Stereo (IEC958) udgang ...

Indlægaf Dan Hansen » 22. aug 2020, 11:09

Hej alle

Jeg har opdaget et lydproblem på min stationære computer. Jeg ved ikke hvor længe det har været der, for den har ikke haft højttalere på før nu.

Når computeren starter, med KDE Neon (Ubuntu 20.04 LTS), så er der ingen lyd. Lydindstillingerne viser det her;

audio.png
audio.png (44.81 KiB) Vist 166 gange


Kører jeg så kommandoen;

Kode: Vælg alt

pulseaudio --kill


i terminalen, så kommer der lyd, og indstillingerne ændrer sig til det her;

audio2.png
audio2.png (43.85 KiB) Vist 166 gange


Nogen idé om hvad det her kan være?

Mvh Dan
Asus X207N - 32GB SSD - 4GB RAM - KDE Neon 5.19.5 (Ubuntu 20.04 LTS) - Kernel 5.4.0-47-generic

Klaus Rasmussen
Admin
Indlæg: 4592
Tilmeldt: 26. apr 2010, 02:40
IRC nickname: ClaudiuS
Geografisk sted: Nyborg [fyn]

Re: Lydproblem, Digital Stereo (IEC958) udgang ...

Indlægaf Klaus Rasmussen » 22. aug 2020, 12:05

Med Venlig Hilsen
Klaus

Kører Ubuntu 20.04 på Lenovo-H515s, 64bit og 19.10 på HP Probook 4520s, 64 bit.
Manualer til Ubuntu her: http://ubuntu-manual.org/
Ubuntu hjælp her: https://help.ubuntu.com/
Gratis Ubuntumagasin: http://fullcirclemagazine.org/
MEGA Share: https://mega.nz/#F!XNM1ALpL!G_CEVUUE9ZvotKPa4o4PLA

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster