youtube hd videoer i firefox begynder at hakke. Emnet er løst

Forum for support til grafik og lydkort.
gtr

youtube hd videoer i firefox begynder at hakke.  Emnet er løst

Indlægaf gtr » 18. nov 2016, 18:49

mainboard m3a785gmh/128m
grafikkort radeon 4200 og nvidia 8400
ubuntu 16.04 64 bit
mate desktop

Mainboardet havde en amd 250 x2 3ghz cpu. Jeg mener ikke, at afspilning af youtube hd videoer med firefox fik videoer og andre programmer på computeren til at hakke.
Cpu'en gik i stykker. Hvorefter en amd 215 x2 2.7ghz blev isat. Når man afspiller youtube hd videoer går ydelsen på begge cores op på omkring 100% i system monitor. Når man har afspillet flere youtube hd videoer, begynder den youtube hd video man afspiller, at hakke. Samtlige programmer på computeren begynder at hakke. Hvis man lukker alle programmer, kan man i system monitor se, at en core vil være på omkring 100% og den anden omkring 20%. Cores vil skiftevis have disse værdier. En core høj, en core lav. Dvs firefox frembringer denne fejl.
I system monitor kan man se, at xorg brug af cpu'en er meget højere end de andre programmer, der bruger cpu'en. Resultatet er det samme, når radeon 4200 eller nvidia 8400 bruges.

Ingen fejl ved

Kode: Vælg alt

dmesg | egrep 'drm|radeon'
og

Kode: Vælg alt

dmesg | egrep 'drm|nvidia'
.

Ingen software rasterizer eller llvmpipe meddelse ved

Kode: Vælg alt

LIBGL_DEBUG=verbose glxinfo
med nvidia 8400 isat.
Ikke testet med radeon 4200.

Hvis jeg bruger midori til at afspille youtube hd videoer, går ydelsen på begge cores op på omkring 70%. Videoerne eller andre programmer begynder ikke at hakke. Når alle programmer lukkes, går begge cores ydelse ned.

Ubuntu's hjemmeside siger, at en 2ghz duo core cpu er tilstrækkeligt.
Er en amd 215 x2 2.7ghz cpu ikke hurtig nok? Kan man få hd videoer med firefox til at virke uden at hakke? Der er ram nok.

Tak.

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster