Lyden hakker på Xubuntu 14.04.04 Emnet er løst

Forum for support til grafik og lydkort.
AJenbo
Admin
Indlæg: 20525
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Lyden hakker på Xubuntu 14.04.04

Indlægaf AJenbo » 4. jul 2016, 19:23

Jeg ville stadig råde dig til at se hvordan det køre under 16.04.

Er det en meget svag maskine du bruger?

Brugeravatar
Doomsday
Indlæg: 21
Tilmeldt: 28. jun 2016, 21:32

Re: Lyden hakker på Xubuntu 14.04.04

Indlægaf Doomsday » 4. jul 2016, 20:11

AJenbo skrev:Jeg ville stadig råde dig til at se hvordan det køre under 16.04.

Er det en meget svag maskine du bruger?

Nej, det er faktisk en ret hurtig bærbar..

Processor: AMD A6-6310 (quad-core, 1.8 GHz/2.4 GHz (turbo boost))
Grafikkort: AMD Radeon R4 / Gallium 0.4 on AMD Mullins (open source-drivere)
RAM: 12 gb (10 gb kan bruges)

Jeg prøver alligevel at opgradere til 16.04.01 i slutningen af måneden

AJenbo
Admin
Indlæg: 20525
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Lyden hakker på Xubuntu 14.04.04

Indlægaf AJenbo » 4. jul 2016, 20:40

Du ville nok også kunne få en del mere ud af din maskine ved at installere AMD driveren til dit grafikkort; under yderligere driver

Brugeravatar
Doomsday
Indlæg: 21
Tilmeldt: 28. jun 2016, 21:32

Re: Lyden hakker på Xubuntu 14.04.04

Indlægaf Doomsday » 4. jul 2016, 21:06

AJenbo skrev:Du ville nok også kunne få en del mere ud af din maskine ved at installere AMD driveren til dit grafikkort; under yderligere driver

Det prøver jeg lige at gøre.
Har bare hørt noget om, at man nok ikke skulle opgradere til 16.04, hvis man brugte de proprietære AMD-drivere.. men så skifter jeg vel bare tilbage til open source-driverne, hvis jeg nu engang skulle opgradere til 16.04.

AJenbo
Admin
Indlæg: 20525
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Lyden hakker på Xubuntu 14.04.04

Indlægaf AJenbo » 4. jul 2016, 21:24

Det er mere i tilfælde af at du er afhængig af den proprietære driver. Det er pga. 16.04 ikke kommer med den proprietære driver da den undergår nogle store ændringer og ikke var klar ved udgivelsen. Den burde dog komme med i en opdatering, men kan allerede nu hentes fra AMD.

Brugeravatar
Doomsday
Indlæg: 21
Tilmeldt: 28. jun 2016, 21:32

Re: Lyden hakker på Xubuntu 14.04.04

Indlægaf Doomsday » 4. jul 2016, 21:30

AJenbo skrev:Det er mere i tilfælde af at du er afhængig af den proprietære driver. Det er pga. 16.04 ikke kommer med den proprietære driver da den undergår nogle store ændringer og ikke var klar ved udgivelsen. Den burde dog komme med i en opdatering, men kan allerede nu hentes fra AMD.

Nåå ok! Mange tak igen for info :)

Brugeravatar
Doomsday
Indlæg: 21
Tilmeldt: 28. jun 2016, 21:32

Re: Lyden hakker på Xubuntu 14.04.04  Emnet er løst

Indlægaf Doomsday » 31. jul 2016, 15:47

Jeg fik fjernet Xubuntu og installerede Ubuntu 16.04.01 LTS i dag (jeg var ikke så glad for Xfce, Xfwm og Thunar).

Lyden virker uden problemer nu. Den hakker i hvert fald ikke mere :D

Edit: Den begyndte at hakke igen efter et par uger, men jeg fik endelig løst problemet forleden dag.
Det eneste, jeg gjorde, var at åbne /etc/pulseaudio/default.pa med terminal (gksudo gedit /etc/pulseaudio/default.pa) og lede efter "load-module module-udev-detect".
Så skulle jeg tilføje "tsched=0" til den linje, så det kom til at se sådan her ud: "load-module module-udev-detect tsched=0".
Bagefter genstartede jeg computeren, og så har lyden overhovedet ikke hakket siden da. :)

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster