Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Forum for support til grafik og lydkort.
Curzey
Indlæg: 15
Tilmeldt: 13. nov 2009, 20:36

Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Indlægaf Curzey » 10. apr 2012, 12:48

Hej Ubuntu Pro's

Jeg har dette problem på min Ubuntu computer. Det er en MSI GTX660. Den har et lydsystem kaldet Dynaudio. Det har 2 højttalere og en subwoofer.
Problemet er det kun spiller lyd fra subwooferen, ikke højttalerne?

Jeg har prøvet at følge denne: https://wiki.ubuntu.com/Audio/InstallingLinuxAlsaDriverModules

Problem i den guide: Jeg bliver bedt om at installere linux-audio-modul, som matcher den kerne jeg har. Jeg har kernel 3.0.0-17-generisk (fundet ved (uname-r)), og når jeg går ind i Synaptics, kan jeg kun finde 3.0.0-14 og 15-generiske? Jeg har også prøvet det i Terminal, virker heller ikke

Jeg har også tjekket alsa mixer, talerne er ikke slået fra!

Jeg bruger 32bit versionen af ​​Ubuntu. Det er dualbooted fra Win7 af wubi.exe.

Tilslutter jeg headset eller andet jackstik, kommer der ingen lyd ud

Lidt af mit alsa info: http://www.alsa-project.org/db/?f=6c...41fa6716b4100c


Fik senere at vide at jeg skulle prøve at følge denne guide: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1702376
Det har heller ikke virket!!
Senest rettet af Curzey 10. apr 2012, 14:13, rettet i alt 1 gang.

Curzey
Indlæg: 15
Tilmeldt: 13. nov 2009, 20:36

Re: Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Indlægaf Curzey » 10. apr 2012, 14:10


AJenbo
Admin
Indlæg: 20855
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Indlægaf AJenbo » 10. apr 2012, 19:00

Du kan prøve at nedgradere til -15 kernen. Selv om det selvfølgelig ikke er så smart at køre med en ældre kerne.
Gtx660 lyder mere som et grafikkort, har du et link til en produktside?

Curzey
Indlæg: 15
Tilmeldt: 13. nov 2009, 20:36

Re: Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Indlægaf Curzey » 10. apr 2012, 20:39

Har prøvet at nedgradere til -15 kernelen...

Min fejl, computeren hedder GT660 og er fra MSI!!

AJenbo
Admin
Indlæg: 20855
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Indlægaf AJenbo » 11. apr 2012, 08:41

Curzey skrev:Har prøvet at nedgradere til -15 kernelen...

Lykkeds det? Hjalp det?

Den her trå ser ud til at løse problemet:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1850426

Curzey
Indlæg: 15
Tilmeldt: 13. nov 2009, 20:36

Re: Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Indlægaf Curzey » 11. apr 2012, 09:04

Det hjalp ikke nej.

Prøver den guide, takker :)

Curzey
Indlæg: 15
Tilmeldt: 13. nov 2009, 20:36

Re: Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Indlægaf Curzey » 11. apr 2012, 10:02

Guiden hjalp IKKE! Og nu ved jeg ikke hvordan jeg skal få det tilbage, nu spiller den SLET ingen lyd!!

Jeg har prøvet at mute dem igen, og jeg har prøvet at genstarte så alt var som før (why this??) og stadig ingen lyd!

EDIT: Fixed... altså den del med at få lyden fra subwooferen igen :), mangler stadig main speakers!!

AJenbo
Admin
Indlæg: 20855
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Indlægaf AJenbo » 11. apr 2012, 10:41

Så det er lykkedes dig at installere linux-audio-modul og du sikrede dig at du var started op fra den rigtige kerne (-15) og det hjalp ikke?
I så fald har jeg ikke flere forslag ud over at fejlmelde det på launchpad.net

Curzey
Indlæg: 15
Tilmeldt: 13. nov 2009, 20:36

Re: Lydproblemer, 11.10, MSI GTX660

Indlægaf Curzey » 11. apr 2012, 10:57

Jeg har prøvet at følge de guides som jeg siger, andet ved jeg ikke

- Er ikke klog på linux overhoved!!

Er der en måde jeg kan tjekke de ting på, som du nævner

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster