Lyd problem. 11.4

Forum for support til grafik og lydkort.
gnallingen
Indlæg: 3
Tilmeldt: 18. apr 2011, 22:01

Lyd problem. 11.4

Indlægaf gnallingen » 18. apr 2011, 22:09

Hejsa.
Har et problem med Ubuntu. Der kommer nemelig kun lyd ud af subwooferen på min bærbar. (Ja min bærbar har en subwoofer :? ) Det er ikke noget problem, når jeg sætter et jackstik i, der spiller det helt normalt.
Er det noget i kan hjælpe mig med?
Bruger 11.4 lige nu, men problemet var også på 10.10.

Link til bærbar hvis det kan hjælpe. http://www.msi.com/product/nb/EX720.html

zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

Re: Lyd problem. 11.4

Indlægaf zob » 18. apr 2011, 23:03

Hej.
Der er faktisk et forum dedikeret til dumdristige folk som dig (og mig, på en enkelt computer), der har kastet sig ud i at teste beta versionen af den kommende udgivelse, så der ville jeg umiddelbart henvende mig: http://ubuntuforums.org/forumdisplay.php?f=394
Og du kunne fodre dem med outputtet af følgende kode:

Kode: Vælg alt

lsb_release -a && uname -a && lshw -C multimedia && aplay -l

AJenbo
Admin
Indlæg: 20860
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Lyd problem. 11.4

Indlægaf AJenbo » 19. apr 2011, 05:37

Jeg har også set nogle hvor denne driver har løst problemet:

Kode: Vælg alt

sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-audio-dev/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install linux-alsa-driver-modules-$(uname -r)

gnallingen
Indlæg: 3
Tilmeldt: 18. apr 2011, 22:01

Re: Lyd problem. 11.4

Indlægaf gnallingen » 19. apr 2011, 11:18

Tak for de hurtige svar.

Tror egentlig ikke det har meget med at jeg køre 11.4, da problemt også var ved 10.10 og 9.??
Hvis jeg følger AJenbos anvisninger for jeg, efter den anden linje er udført, denne besked:
W: Kunne ikke hente http://ppa.launchpad.net/ubuntu-audio-dev/ppa/ubuntu/dists/natty/main/source/Sources 404 Not Found

W: Kunne ikke hente http://ppa.launchpad.net/ubuntu-audio-dev/ppa/ubuntu/dists/natty/main/binary-amd64/Packages 404 Not Found

Og hvis jeg prøver at udføre den sidste denne besked:
E: Kunne ikke lokalisere pakken linux-alsa-driver-modules-2.6.38-8-generic
E: Kunne ikke finde nogle pakker med regulært udtryk 'linux-alsa-driver-modules-2.6.38-8-generic'

Som jeg forstår det, kan den ikke hente driveren, og hvordan kan jeg løse dette?

AJenbo
Admin
Indlæg: 20860
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Lyd problem. 11.4

Indlægaf AJenbo » 19. apr 2011, 13:07

Da 11.04 stadig er i beta tror jeg ikke drivere en blevet compilet til den. Fejlen du får er at der ikke eksistere en 11.04 mappe på serveren.

gnallingen
Indlæg: 3
Tilmeldt: 18. apr 2011, 22:01

Re: Lyd problem. 11.4

Indlægaf gnallingen » 20. apr 2011, 18:55

Mange tak for det.
Vil se på det, når 11.04 er nået lidt længere ...

lath
Indlæg: 5095
Tilmeldt: 27. apr 2008, 02:16
IRC nickname: lars_t_h
Geografisk sted: Fyn

Re: Lyd problem. 11.4

Indlægaf lath » 20. apr 2011, 23:26

gnallingen skrev:Mange tak for det.
Vil se på det, når 11.04 er nået lidt længere ...


I morgen (21 April 2011) udkommer RC (Release Candidate) af Natty (Ubuntu 11.04), og Torsdag den 28. er det final release.

Det kan du se på: https://wiki.ubuntu.com/NattyReleaseSchedule

/Lars
Jeg er Software ingeniør (Diplomingeniør) i Informationsteknologi og indlejede systemer, hvor indlejrede systemer er computer (microcontroller) + elektronik i for eksempel et TV, en router, en vaskemaskine og den slags

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 2 gæster