Opdatering til 20.04 gik galt Emnet er løst

Her kan du få hjælp til installationen af Ubuntu.
erikrytter
Indlæg: 142
Tilmeldt: 10. jul 2016, 09:42
IRC nickname: Rytter
Geografisk sted: Husby, 6990 Ulfborg

Opdatering til 20.04 gik galt

Indlægaf erikrytter » 11. feb 2021, 22:16

Hej,

Jeg fik en pop-up med tilbud om opdatering til version 20.04 og sagde jatak. Jeg kørte med version 18.xx.xx
Efter lang tids arbejde og installationer meddelte systemet, at det alligevel ikke lykkedes, og så ville der blive rullet tilbage.
Nu kan jeg ikke få kontakt til computeren mere, så det er jo ret trist.

Gode råd ?

vh
Erik
vh
Erik Rytter

Klaus Rasmussen
Admin
Indlæg: 4819
Tilmeldt: 26. apr 2010, 02:40
IRC nickname: ClaudiuS
Geografisk sted: Nyborg [fyn]

Re: Opdatering til 20.04 gik galt  Emnet er løst

Indlægaf Klaus Rasmussen » 11. feb 2021, 23:21

Du har sikkert opgraderet fra en Ubuntu 18.10; går ikke.
Har du adgang til en anden PC?

1. Hent en Ubuntu 20.04.2 Og overfør den til en USB.
2. Brug den til at prøve Ubuntu på havaristen. Lav backup af det du ikke vil miste fra PC'en
3. Installér Ubuntu 20.04.2 på maskinen.
Med Venlig Hilsen
Klaus

Kører Ubuntu 20.04 på Lenovo-H515s, 64bit og 20.10 på HP Probook 4520s, 64 bit.
Gratis Ubuntumagasin: http://fullcirclemagazine.org/
MEGA Share: https://mega.nz/#F!XNM1ALpL!G_CEVUUE9ZvotKPa4o4PLA

erikrytter
Indlæg: 142
Tilmeldt: 10. jul 2016, 09:42
IRC nickname: Rytter
Geografisk sted: Husby, 6990 Ulfborg

Re: Opdatering til 20.04 gik galt

Indlægaf erikrytter » 12. feb 2021, 09:46

Hej,

Tak for det. Der må ligge en automatisk sikkerhedskopi på maskinen, men jeg kan som sagt ikke komme frem til den.
Der startes med kontrol af filsystemerne, og der ruller hurtigt en lang liste, og så ender det hele med en cursor i venstre øverste hjørne.

Nu prøver jeg din "kur".

venlige hilsener

Erik
vh
Erik Rytter

erikrytter
Indlæg: 142
Tilmeldt: 10. jul 2016, 09:42
IRC nickname: Rytter
Geografisk sted: Husby, 6990 Ulfborg

Re: Opdatering til 20.04 gik galt

Indlægaf erikrytter » 12. feb 2021, 19:51

Så fungerer det igen. Jeg blev ikke helt klar over, hvordan det skete, men jeg fulgte i hvert fald instruktionen.
Ingen data tabt.

Tak for hjælpen.

vh
Erik
vh
Erik Rytter

Tilbage til "Installation"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Bot], [Crawler] og 0 gæster