Installere 7.10

Her kan du få hjælp til installationen af Ubuntu.
Lodberg
Indlæg: 19
Tilmeldt: 31. maj 2007, 15:41
Geografisk sted: Aalborg

Installere 7.10

Indlægaf Lodberg » 20. okt 2007, 14:30

Hej.

jeg har nu i 2 dage forsøgt at installere 7.10 uden held. Installation fra live cd resulterer i sort skærm efter et kort stykke tid. Installation fra alternate cd resulterer i den stopper kort efter start, der hvor den scanner cd. Har downloadet båd torrents og fra forskellige servere, md5sum er i orden og har prøvet at brænde i 4x hastighed, men altid samme resultat. Har så prøvet at installere 7.04 igen, ingen problemer opdaterer herefter med alternate cd til 7.10 det går fint men efter genstart er der sort skærm igen, lige efter grub sker der ikke mere.
Håber der er nogen der kan hjælpe kørte tribe 4 uden problemer.

mvh.

Morten.

Jimmyfj
Indlæg: 1712
Tilmeldt: 19. jul 2007, 19:35
Geografisk sted: Nordjylland

Re: Installere 7.10

Indlægaf Jimmyfj » 20. okt 2007, 14:45

Det vil være en stor hjælp hvis du lige lister hardware spec over din computer. Det gør det lettere at spore eventuelle fejl. Husk også at liste eventuelle fejlmeddelelser.
"OM 100 ÅR ER ALTING GLEMT !"


Ubuntu - Dev-ed.
Linux User # 448500

Lodberg
Indlæg: 19
Tilmeldt: 31. maj 2007, 15:41
Geografisk sted: Aalborg

Installere 7.10

Indlægaf Lodberg » 20. okt 2007, 14:50

Det er en Acer Aspire 9302AWSMI bærbar. AMD Turion 64, 2,2 Ghz.
2 GB DDR2 ram.
Nvidia GeForce Go 7600 grafik.

Har desværre ingen fejlmedelelser.

Skal lige sige jeg også har forsøgt med både 32 og 64 bit versionen.

mvh.

Morten

Artificial Intelligence
Indlæg: 2098
Tilmeldt: 18. nov 2006, 10:21
Geografisk sted: Køge

Installere 7.10

Indlægaf Artificial Intelligence » 20. okt 2007, 15:06

Jeg har skrevet dette på ubuntuforums.org, måske kan det hjælpe dig:
http://ubuntuforums.org/showthread.php? ... ost3579069

Lodberg
Indlæg: 19
Tilmeldt: 31. maj 2007, 15:41
Geografisk sted: Aalborg

Installere 7.10

Indlægaf Lodberg » 20. okt 2007, 15:55

Når jeg prøver at at tjekke cd eller installere får jeg en bios bug #8114943500 og så prøver den at enable frame buffer, men det går meget stærkt og kan ikke nå at se hvad den ellers skriver

mvh.

Morten

Tilbage til "Installation"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Bot], [Crawler] og 0 gæster