Ubuntu Danmark marketing

Bidrag til Projektet Ubuntu - her koordinerer vi noget af arbejdet.
Pihl
Indlæg: 1045
Tilmeldt: 13. sep 2006, 15:35
IRC nickname: mpih
Geografisk sted: Århus

Ubuntu Danmark marketing

Indlægaf Pihl » 2. nov 2009, 12:43

http://martinpihl.dk/words/ubuntu-danmark-marketing

Hej alle

For noget tid siden – et års tid velsagtens – lavede vi en mailingliste dedikeret til marketing. Der var da en smule aktivitet på den, men den døde hurtigt igen.

På trods af at der er blevet næsten dobbelt så mange Linuxbrugere i Danmark det sidste år [1], så er besøgstallet på ubuntudanmark.dk gået nedad. I samme periode har den aktive marketing også været død, og det er derfor virkelig vigtig, at vi gør noget aktivt udadtil for at sprede ordet!

Så join marketingsmailinglisten: http://lists.ubuntu-dk.org/listinfo/marketing

Helt konkret står vi med et par opgaver, som et par personer kunne håndtere, og som ikke er helt vildt krævende.

Jeg har netop skabt en Twitter-profil til Ubuntu Danmark, og der kræves en mand eller to til at sørge for at der smides en besked ud på den om noget relevant for Ubuntu Danmark et par gange om ugen. Vi har også en Facebook-gruppe, som kunne gøre underværker, hvis nogen gjorde mere ud af den – ja vi har faktisk to, og den ene skal egentligt nedlægges. Den anden er der 140 medlemmer af, og med aktivitet på den kunne vi prøve at sætte et mål på 1.000 medlemmer inden næste release – nogen som er med på at gøre den til noget særligt? :)

Og sidst men ikke mindst har jeg lavet en LinkedIn-gruppe for os/jer, som ikke bare har en privat interesse i Ubuntu men også en professionel interesse. Er der nogle flittige brugere af LinkedIn, som kan/vil skabe aktivitet på den, ville det også være superfedt!

Netværk er vigtigt, og alle disse metoder til at få ordet om Ubuntu ud er gratis metoder. De kræver ikke teknisk viden, men kræver at nogen har tid og lyst.

Så smid en mail på marketingslisten hvis du gerne vil stå for en af disse ting. Det vil være bedst med flere om det samme, og så mange som muligt velkommes :-)

http://twitter.com/ubuntudanmark
http://www.facebook.com/group.php?gid=25675550796
http://www.linkedin.com/groups?gid=2441528

Følg med i ovenstående og send info om dem videre til interesserede

Er du i nærheden af Århus, så mød også op i morgen, mandag, kl. 19-21 på hovedbiblioteket, hvor vi har Ubuntu Community Dag, og bl.a. vil snakke lidt om marketing (og meget andet).

Med venlig hilsen
Martin

Tilbage til "Projekt: Ubuntu"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster