Min første support video (Kritik)

Har du en guide til en funktion eller et program? Har du tips og trick, som du gerne vil dele med andre? Post dem her.
Brugeravatar
Martin Jørgensen
Indlæg: 406
Tilmeldt: 24. dec 2010, 15:58
IRC nickname: Martinjo84

Min første support video (Kritik)

Indlægaf Martin Jørgensen » 29. dec 2013, 19:00

Så har jeg lavet min første support video.

Lidt nervøs og ikke den bedste mikrofon har jeg optaget denne første video.
Videoen er helt simpel og viser hvordan man forbinder til et trådløst netværk og henvender sig til helt nye brugere.

Det er også lidt en test video, men kom gerne med kritik eller forslag :)


http://www.youtube.com/watch?v=23rFQ6BYh8g

Svante
Indlæg: 606
Tilmeldt: 16. dec 2006, 14:25
Geografisk sted: Bornholm

Re: Min første support video (Kritik)

Indlægaf Svante » 27. jan 2014, 12:49

Martin Jørgensen skrev:Så har jeg lavet min første support video.

Lidt nervøs og ikke den bedste mikrofon har jeg optaget denne første video.
Videoen er helt simpel og viser hvordan man forbinder til et trådløst netværk og henvender sig til helt nye brugere.

Det er også lidt en test video, men kom gerne med kritik eller forslag :)


http://www.youtube.com/watch?v=23rFQ6BYh8g

Thumbs up herfra :-)

zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

Re: Min første support video (Kritik)

Indlægaf zob » 27. jan 2014, 13:14

Er der lyd på?

EDIT:
Nå ja. Det er der når jeg bruger firefox med flash 11,2,202,335, men ikke i chrome med den lidt nyere flash version 12.0.0.41.

zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

Re: Min første support video (Kritik)

Indlægaf zob » 27. jan 2014, 13:53

Det har sikkert ikke noget med dig at gøre med for en ordens skyld ser HTML5 stats således ud når videoen afspilles i firefox (som også afspiller lyd):
Billede

Og dette er fra chrome som aĺtså ikke gengiver lyden:
Billede

EDIT: Hov jeg havde slet ikke set at det oprindelig opslag var en måned gammel. Situationen er dog den samme.

Brugeravatar
Martin Jørgensen
Indlæg: 406
Tilmeldt: 24. dec 2010, 15:58
IRC nickname: Martinjo84

Re: Min første support video (Kritik)

Indlægaf Martin Jørgensen » 27. jan 2014, 14:29

Lyden var der nu dengang i Chrome, men jeg vil da lige teste det når jeg kommer hjem :)

zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

Re: Min første support video (Kritik)

Indlægaf zob » 27. jan 2014, 14:50

Jeg tror egentlig også det er min opsætning den er gal med. Jeg er bare ikke lige sikker på hvad der får lyden til at fejle. Det er lidt mærkeligt at der bliver nævnt en mp4 codec i firefox og ikke i chrome.

Brugeravatar
Martin Jørgensen
Indlæg: 406
Tilmeldt: 24. dec 2010, 15:58
IRC nickname: Martinjo84

Re: Min første support video (Kritik)

Indlægaf Martin Jørgensen » 27. jan 2014, 18:43

I den næste video viser jeg hvordan man installere java

Nogle råd?

AJenbo
Admin
Indlæg: 20621
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Min første support video (Kritik)

Indlægaf AJenbo » 27. jan 2014, 19:16

Det er godt der kommer nogle danske hjælpe videoere

Brugeravatar
Martin Jørgensen
Indlæg: 406
Tilmeldt: 24. dec 2010, 15:58
IRC nickname: Martinjo84

Re: Min første support video (Kritik)

Indlægaf Martin Jørgensen » 28. jan 2014, 13:46

Der er faktisk en dansker som laver mange, men han snakker eng i dem alle.

Ved ikke om han er bruger herinde

http://www.youtube.com/user/UbuntuHelpGuy

Tilbage til "Guides og HowTo's"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster