Ubuntu Århus på hold – men kig endelig forbi

,

Vi er desværre nødt til at sætte de regelmæssige Ubuntu-møder i Århus på pause på grund af massivt frafald bæandt arrangørerne. Der er ikke tale om svigtende begejstring for Ubuntu og fri software, men om almindelig travlhed.

Det kan man også læse om her:

https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-dk/2011-September/002633.html

og her:

https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-dk/2011-September/002634.html

Det korte af det lange er, at der ikke længere er kræfter (læs: Folk) til at drive de regelmæssige møder med oplæg, arbejdsgrupper osv.

Alle, der har lyst, er dog stadig mere end velkommen til at kigge forbi i Open Space Aarhus hver tirsdag kl. 17, hvor Hack Aarhus mødes og arbejder på mange spændende projekter. Indtil videre kan vi dog ikke love andet end det helt uformelle, at hvis der dukker andre Ubuntu-interesserede op, kan man få sig en snak med dem.

Til gengæld er vores talstærke randrusianske kontingent begyndt at undersøge muligheden for at organisere regelmæssige Ubuntu-møder i Randers. Og når vi lader Ubuntu Århus ligge på pause en tid, er det også i håbet om, at vi på et tidspunkt kan genoptage ideen. Open Space Aarhus er for godt et sted til at overlade det hele til hardware-hackerne. 🙂 Og så er der jo T3, den månedlige foredragsaften i OSAA; hvor man altid kan høre spændende nyt fra både hardware- og software-verdenen, og hvor der også har været foredrag om Ubuntu.

Men indtil videre vil jeg nøjes med at opfordre folk til at følge Ubuntu på UbuntuDanmark.dk, og gerne til at tage handsken op med nye initiativer, der kan overtage, hvor Ubuntu Århus lige nu er nødt til at slippe. Og hvis du har lyst, er du som start velkommen til at kigge forbi Open Space Aarhus hver tirsdag kl. 17, hvor hackerne mødes, og der måske og forhåbentlig også kommer en Ubuntu-interesseret eller to forbi.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *