Pilot-udsendelse næste mandagSom tidligere omtalt starter vi online-undervisning i Ubuntudanmark. Det kommer til at foregå gennem programmet lernid – så vil du være med, så skal du først have det installeret. Der er en fyldig forklaring på, hvordan du gør, i en guide på Forum.

Holdet bag de planlagte kurser har kørt en alpha-test af den første undervisnings-session med ganske få deltagere. På baggrund af erfaringerne derfra går vi nu over i beta-fasen. Så vi vil gerne invitere så mange som muligt til at deltage i en 50-minutters-session om grundlæggende brug af terminalen i Ubuntu. Så er du ny Ubuntu-bruger og gerne vil lære om terminalen, så log ind og deltag. Er du mere garvet, men bare nysgerrig, så log ind og deltag. Og har du selv ideer til, hvilke emner man burde tilbyde undervisning i, så log ind og deltag.

Læs mere i annonceringen på Forum.

Vi slipper online-undervisningen løs mandag aften d. 15. august kl. 20.00. So stay tuned!

 

 

 

 

 

 

 


Ét svar til “Pilot-udsendelse næste mandag”

 1. voidcode Avatar
  voidcode

  Hey Laoshi.
  Kender ikke rigtig ‘Lernid’!
  Men jeg tænker at det kunne være lækkert hvis disse online-undervisning-session
  blev gemt og lagt ud på ubuntudanmark.dk efter hver session.
  Mvh Voidcode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *