IRC-møde Mandag D. 25-07-2011

,

IRC-møde Mandag D. 25-07-2011

 

Hej og navnerunde med mødedeltagerne

sbc – Søren Caspersen
laoshi – Flemming Christensen
pixiarvai – Christian Arvai
nkjoller – Niels Kjøller Hansen
vooze – Joakim Koed
lars_t_h – Lars Tørnes Hansen
sound-natty – Michael Jensen
buddig – Henning Buddig
AJenbo – Anders Jenbo
wangerin – Henning Wangerin
Blfriis – Brian Lund Friis
gaffa

 

Valg af dirigent

Søren Caspersen blev valgt.

 

Valg af referent

Christian Arvai blev valgt.

 

Godkendelse af referat fra sidste møde

https://ubuntudanmark.dk/blog/artikler/2011/06/27/irc-m%C3%B8de-mandag-d-27-06-2011/ blev godkendt.

 

Siden sidst – status på igangværende opgaver

laoshi havde følgende kommentare:

– Arbejder videre på at gøre https://wiki.ubuntu.com/DanishTeam/ til en oplysende side.

– Ligeledes https://wiki.ubuntu.com/ubuntu-dk/TeamReports – jeg samler selvfølgelig oplysninger fra Forum, Kalender og mailingliste. Men vil gerne have besked om initiativer som bør nævnes – og også meget gerne billeder fra diverse arrangementer. Det vil f.eks. være fint med nogle fotos fra Ubuntu Cafe og OSAA.

– Arbejdet med at lægge ældre møder mv over på hjemmesiden har hvilet i den forløbne måned, men vil blive taget op igen medio august.

– Session-logs fra Ubuntu Community Week kan findes via http://randall.executiv.es/ucw_oneiric_25 – der er mange gode ideer at hente der!

 

Status på Mentor Ordning

Vi har fået 3 nye mentorer den sidste mdr. , så nu dækker vi meget flot over de forskellige områder i forum. Vi skal fremover til at arbejde mere med at promovere ordnigen, så vi får flere som ønsker en mentor til hjælp/suport.

 

Onlineundervisning via irc og Lernid

Som vedtaget ved sidste møde har vi også oprettet dk-skole-klasse-snak, så Lernid fungere optimalt. Vi har også brugt tiden på at teste kalenderstyringen, samt at finde ud af hvordan man laver Slides til foredrag (disse kan hostes på forum’s server som PDF).

Christian har lavet en guide om Lernid https://ubuntudanmark.dk/forum/viewtopic.php?f=11&t=14255 , og der mangler vist kun en beskrivelse af hvordan man som foredragsholder skal oprette slides, men nu har vi jo fundet ud af det, så det er ikke en tidskrævende opgave.

Vi er nået så langt nu, at vi faktisk har et system som er på højde med den som bruges i den engelsksprogede “skole”, så nu er vi klar til at holde spændene foredrag. Vi har nogle stykker i støbeskeen, men da det er en lidt tidskrævende opgave at oprette en klade til foredrag, er vi nok først klar til efteråret, men der er der måske også flere som er til at lokke ind bag skærmen.

 

Øvrige

Intet blev nævnt ved dette punkt.

 

Global Jam 2.-4. september 2011

sbc og sound-natty ville samarbejde om emnet efter mødet. Der blev ikke vedtaget noget på selve mødet.

 

Eventuelt:

Ubuntucafe  https://ubuntudanmark.dk/kobenhavn/ Mandag d. 1. august, 17-20 på cafe Carlton (ligger ca 150 meter fra hovedbanen).  Sound-natty vil holde om billedebehandling.

<laoshi> På loco-listen er der nu forslag om at der ikke længere skal udsendes mails til adm. når medlemmer slutter sig til/forlader LP-gruppen. Har svaret at vi helst vil beholde dem, selv om de kan undværes. Der drøftes en mulighed for at der kan komme en checkbox hvor man kan vælge/fravælge disse mail.

 

Næste møde:

Afholdes D. 29-08-11 kl 20.00 på #ubuntu-dk-moede


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *