Online-undervisning på vej i Ubuntudanmark

,

En lille gruppe medlemmer af Ubuntudanmark har taget initiativ til at gå i gang med nogle undervisningsforløb, som skal kunne følges online. Vi vil bruge lernid, som ser ud til at være et rigtig godt redskab til den slags aktiviteter.

Foreløbig har Christian Arvai (pixiarvai) annonceret et 4-delt-kursus i brug af terminalen, for folk som gerne vil lære at bruge dette redskab, men som er bange for at gå i gang på egen hånd. Det regner han med kommer i gang til efteråret.

Og Flemming Christensen (laoshi) har et kursus i ‘programinstallation i Ubuntu 11.04 – fra begynder til ekspert’ i 5 dele under udarbejdelse. Det er planlagt til at blive kørt første gang i foråret 2012.

Hvis der er andre ønsker til undervisningsforløb, så hører planlægningsgruppen gerne om det. Og vi vil også godt efter sommerperioden hjælpe folk med det tekniske omkring brugen af lernid , hvis man vil udarbejde et undervisningsforløb.

Hvis du vil deltage i kurserne, så skal du bare installere Lernid – og så vente på nærmere besked om, hvornår kurserne starter.

Hvis du vil opleve lernid i praksis inden da, så er der en fin mulighed for det, hvis du logger ind på nogle af forløbene under Ubuntu Community Week midt i juli måned


5 svar til “Online-undervisning på vej i Ubuntudanmark”

 1. David Garcia Avatar
  David Garcia

  Det glæder jeg mig at læse!
  Jeg vil meget gerne være med til at lære at bruge terminalen så jeg installerer lernid snart.

 2. morten Avatar
  morten

  Det virker som et spændende initiativ. Jeg har installeret Lernid og ser frem til at høre mere til efteråret.

 3. […] tidligere omtalt starter vi online-undervisning i Ubuntudanmark. Det kommer til at foregå gennem programmet lernid […]

 4. frederk Avatar
  frederk

  vil også rigtig gerne deltage.

 5. Uffe Avatar
  Uffe

  Det lyder rigtig godt, glæder mig til ”undervisningen”, især brugen af terminalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *