Bliv mentor – eller få dig en mentor!


Vi har i en periode overvejet at få gang i en mentorordning i ubuntudanmark.dk. Dels er der efterhånden en god del folk med erfaring inden for mange felter af udvikling af programmer eller scripts, arrangementsplanlægning, eller support inden for forskellige områder. Erfaringer som det vil være godt at få delt videre ud til andre danske Ubuntubrugere. Dels har flere nytilkomne ytret ønske om at få støtte til at kunne bidrage til det fælles projekt.
Og her til aften er ordningen så blevet søsat. Der er oprettet to tråde i forum: en, hvor man kan melde sig som mentor, og en hvor man kan efterlyse en mentor. De kategorier der foreløbig er opstillet følger emneopdelingen i forum, men også andre kategorier vil være meget velkomne.
Som et redskab til samarbejde mellem mentor og mentee (hvis det altså hedder sådan) har vi oprettet en særlig kanal på irc: #ubuntu-dk-skole-klasse. Meningen er at holde snakken mellem parterne adskilt fra support-kanalen på #ubuntu-dk, mødekanalen på #ubuntu-dk-moede og hyggekanalen på #ubuntu-dk-snak. Men man kan selvfølgelig også kommunikere via pb eller mail, hvis det passer en bedre.
Vi vil gerne opfordre til at mange melder sig til ordningen – på den ene eller den anden liste – så vi kan få gang i udveksling af erfaringerne mellem gamle og nye Ubuntubrugere.


Ét svar til “Bliv mentor – eller få dig en mentor!”

  1. laoshi Avatar
    laoshi

    For at vi bedre kan bevare overblikket har vi oprettet en launchpad-gruppe for “Danske LoCo Mentors”, som vi vil opfordre interesserede i at tilmelde sig. Men skriv også gerne i tråden i Forum, hvad I kan tilbyde – eller fortæl det på den dertil indrettede irc-kanal: #ubuntu-dk-skole-klasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *