Ubuntu i So Ein Ding på DR2


Tirsdag d. 8. febuar bragte DR2 udsendelsen So ein Ding, hvor Nikolaj Sonne anmeldte Ubuntu. Programmet var allerede forvarslet søndag d. 6 febuar på Harddisken på P1 hvor Sonne også kort fortalte om sin oplevelse af Ubuntu.

Hvor godt og hvor nemt fungerer det, når Sonne installerer Open Source- og helt gratis-styresystemet Ubuntu på en billigt købt laptop og dermed slippe uden om den medfølgende betalings-software. Desuden Unter der Sonne.

Programmet genudsendes søndag d. 13 febuar og kan desuden ses direkte på nettet.

Hør indslaget i Harddisk.

Udsendelserne kan diskuteres i emnet So Ein Ding anmeldelse af ubuntu Dr2 8/2-2011 tirs. 20:30.

Og så til sidst velkommen til alle de nye bruger 🙂


Ét svar til “Ubuntu i So Ein Ding på DR2”

  1. Jesper Hansen Avatar
    Jesper Hansen

    Fint at der bliver luftet lidt tanker i DR on Opensource. OG Ubuntu – Men det bærer da klart præg af ikke at være værtens favorit at skulle bruge tid på noget så mondænt som en alm. bruger flade + oplevelsen heraf.

    Der ville være lidt mere kød på denne historie hvis man pointerede drift sikkerhed Internetsikkerhed, og det simple faktum at hardwaren ikke bliver pisket ihjel nær så urtigt som ved brug af Ubuntu.

    Jeg har igennem de seneste 4 år brugt MintLinux med meget positivt resultat. Og her bliver jeg til der er noget vildt sexet med lange ben der lokker mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *