Ubuntu Live! i København


I anledning af den nye Ubuntu 8.10, som udgives torsdag den 30. oktober, afholder det danske Ubuntu community, Foreningen af danske Ubuntubrugere, et arrangement i København: Ubuntu Live! Stenbukkens Frisættelse.

Sideløbende med og bagefter foredragene vil det være muligt at få hjælp til at installere Ubuntu på sin medbragte computer, og der vil naturligvis også være lejlighed til at få anden teknisk hjælp. Kender du nogen, som er interesseret i at få Ubuntu, så send dem gerne til installationshjælp hos Ubuntu Danmark lørdag den 1. november.
Vi stiller installations-CD’ere til rådighed, så gæster skal blot tage interesse og computerudstyr med.

Ubuntu Live! sponsores af Casalogic og Magenta ApS samt Copenhagen Business School som lægger lokaler til. Arrangementet afvikles endvidere i samarbejde med SSLUG.

Læs mere her: https://ubuntudanmark.dk/forum/viewtopic.php?f=24&t=4152


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *