Planlagt nedetid for forummet den 14. februar


Torsdag den 14. februar lukker vi forummet ned for al adgang i tidsrummet kl. 10-14.

Årsagen er, at vi opgraderer forummet fra version 2 til version 3, og det vil betyde en hel masse forandringer og forbedringer. Som brugere vil i opleve, at der vil være nogle få designmæssige ændringer, som der sikkert kræves, at man vænner sig lidt til.
Der vil også være en hel del nye muligheder i version 3, bl.a. at man kan ‘bookmarke’ favorittråde, at vi kan lave underforums til forums og meget meget mere. Der skal nok blive rigeligt, at gå på opdagelse i, når forummet er opgraderet.

Ovenstående tidsrum er kun eet cirkatidspunkt, og kan variere i begge ender og også hvad angår længde.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *